T’ajudem a resoldre alguns dubtes

Us hem preparat algunes preguntes-respostes que segur que us poden ser útil per aquells dubtes que us poden sorgir. Per a més informació feu clic aquí.

Per participar sense allotjament, el preu per jugador és de 90€. Inclou: competició, dinar i activitats. Si et vols quedar a sopar, cal afegir 15€.

Al realitzar la inscripció, cal anotar la intolerància i els organitzadors es preocuparan de facilitar-li la seva dieta personalitzada durant l’estada.

No. Estaran dirigides per monitors titulats de la casa de colònies El Collell. Exceptuant l’hora de piscina lliure, que disposaran de socorritsta, però seran responsabilitat de l’entrenador.

Durant el dia no tenen la responsabilitat d’estar-hi, ja que els monitors de El Collell gestionen les activitats i en són els màxims responsables. Tot i això, es recomana que estiguin disponibles o a prop per si hi hagués algun problema (per exemple: que un jugador no volgués realitzar una activitat).

Les activitats nocturnes constaran de 3 grans activitats dirigides pels monitors de El Collell, on els equips podran participar-hi al seu gust, però l’entrenador és responsable del moviment dels jugadors entre aquestes activitats.

Tindran 3 grans activitats:

  1. Túnel del terror
  2. 3c3 bàsquet nocturn
  3. Cinema a la fresca

En cap cas els acompanyants es poden allotjar a la casa de colònies o realitzar les activitats amb els equips. Veieu les opcions d’allotjament per a familiars fent clic aquí.

Envieu-nos un correu electrònic a info@totperlesport.cat i us ajudarem a realitzar aquesta gestió. També podeu consultar els allotjaments per a familiars.

Els equips jugaran un mínim de 3 partits dissabte i 2 el diumenge. Poden arribar a fer fins a 3 partits diumenge depenent de la classificació.

En categories masculines cap jugador pot disputar un partit contra jugadors que no siguin de la seva categoria. Tampoc disputar el torneig en dos equips, ja siguin del mateix club o diferents.

En categories femenines es permetrà inscriure dues jugadores d’un any més gran que la propia categoria. Sempre que s’hagi realitzat amb previ avís a l’organització.

Una setmana després de realitzar el primer pagament, rebreu els talonaris a la direcció indicada a la inscripció. Són talonaris de 50 butlletes de 3 euros.

No té cap cost afegit, i no s’ha de tornar ni la matriu, ni les butlletes que no es venguin. Si els jugadors no el volen vendre, entren en el sorteig amb aquells 50 números de les butlletes que tenen.

Els delegats tenen un cost de 100 euros per tota l’estada, sempre i quan ja hi hagi dos tècnics inscrits. Si l’equip només disposa d’un tècnic i un delegat, en aquest cas no haurà de pagar res.

Si contracteu el servei de bus us vindrà a buscar a la direcció que indiqueu i si ho requeriu, també us tornarà al finalitzar el torneig. El servei s’ha de reservar amb mínim un mes d’antelació.

Si no arribeu al número mínim d’assistents, que és de 40 persones, hi ha dues opcions:

1- Unirem diversos equips que realitzen el mateix trajecte o similar per arribar al mínim de persones

2- Si l’equip ho demana, poden pagar el número de 40 places i el bus serà exclusivament per aquest equip

Els entrenadors/es han de pagar aquest servei ja que és extern a l’organització. Per tant seria un cost que si que han d’assumir.

Al dossier podeu trobar els preus dels busos en trajectes d’anada i tornada, i per persona. Els serveis només d’anada o tornada, s’han de demanar a l’organització al correu info@totperlesport.cat

Hi ha servei de bar tant a la casa de colònies com a les pistes de bàsquet. A les pistes de bàsquet es fan entrepans freds i calents, i es poden comprar snacks, begudes, etc.

En cap cas és obligatori.

També disposaran del cinema a la fresca i els 3c3 de bàsquet nocturn aquella mateixa nit.

Els equips poden arribar a partir de les 17.00h, i fins a l’hora de sopar es rebran equips.

En cas de tenir algun incovenient o arribar més tard, no hi ha cap problema. Inclús hi ha l’opció d’arribar dissabte a primera hora.

Els entrenadors/es disposen d’un buffet amb menjars més adaptats per adults.

Des de les 00:30h fins les 07:00h es demana silenci, i es controla el màxim possible que es realitzi per part de tots els equips.

No, es donen els premis col·lectius per classificacions.

Sí, els dos dies es poden realitzar dinars amb reserva prèvia a través de la pàgina web de El Collell. El preu pels adults és de 15 euros, i pels nens és de 10 euros.

Per qualsevol problema que pugui sorgir a la casa de colònies, disposem de totes les assegurances i durant la competició la FCBQ els assegura, ja que els arbitratges són d’aquesta institució. A més, disposarem de servei d’ambulància medicalitzat durant la competició.

No, el darrer àpat és l’esmorzar del diumenge. Es pot reservar a part a través de la pàgina web de El Collell.

Durant tot el diumenge al matí disposaran d’un servei de venda de fotografies de joc, a càrrec de l’empresa REMIMAGES.

Si. En totes les categories les places són limitades.

Estarà disponible per tots els jugadors/es i públic infantil. Totalment gratuït i on realitzaran tallers diversos: dibuix, clauers, punts de llibre, etc.